Trondheim by

Trondheim

-Kongenes (og studentenes) by

 

Livet i Trondheim

 

Trondheim er uten tvil en av norges beste studenbyer, her jobber studentene, kommunen, utdanningsinstitusjonene, Studentsamskipnaden og næringslivet sammen for å skape ett av de mest varierte og inkluderende studentmiljøene i landet. Trondheim har en megest stor prosentandel studenter og det finnes store mengder med forskjellige tilbud for studenter innfor utallige felt og interesseområder. Arrangementer og grupper på studentersamfunnet, studentfestivaler som UKA og ISFIT, mengder med aktiviteter gjennom NTNUI, samt interesse og linjeforeninger gjør at det å finne noe å gjøre og noen man har noe til felles med ikke er spesielt vanskelig.

 

Det er ikke bare studentmiljøet som gjør Trondheim til en flott by, det finnes mengder med andre ting som også gjør Trondheim til ett flott sted å bo og studere. Byen i seg selv er både interessant og innholdsrik med bad, biblioteker, barer, klubber, treningsentre, kjøpesentre, restauranter, parker, severdigheter, butikker, lag, foreninger, turmuligheter, museer og mye annet som gjør at man alltid finner noe å gjøre om det er det man ønsker.

 

For mer informasjon om byen ta en titt på Trondheim kommunes offisielle sider

Trondheim by - Byen du blir glad i

Olav Tryggvason grunnla Trondheim i 997 Flere kulturminner forteller om byens historiske betydning. Men Trondheim har mer å by på enn fortidsminner. Byen ved Nidelva er en moderne universitetsby og et sentrum for maritim, teknisk og medisinsk forskning. I Midtbyen - sentrum av Trondheim - finner du mange av byens severdigheter.

 

Linjeforeningen Theodor